It is currently Thu Oct 18, 2018 1:01 am



Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 5:21 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2901
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
About 30-40 mins ago.

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dtaforum.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache Server at www.dtaforum.com Port 80


2140hrs BST 08 March 2013


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Mar 08, 2013 11:21 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 12, 2011 6:24 pm
Posts: 96
Location: Montreal, Canada
ECU Model: S100 Pro
Firmware Version: 61
Same here, same time as Stevie. 404 and that other crap...


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Tue Mar 12, 2013 9:38 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
I made a couple changes - anyone have Error 500's in the last day?

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Apr 05, 2013 9:30 am 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2901
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
double post


Last edited by stevieturbo on Fri Apr 05, 2013 9:32 am, edited 1 time in total.

Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Apr 05, 2013 9:32 am 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2901
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
bugger, got an error earlier trying to submit a post. Did prt scrn....then copied something onto the clipboard before saving it lol

Oh the irony....just got this when trying to post about the other error !!! LOL

Internal Server Error

The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@dtaforum.com and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.

Apache Server at http://www.dtaforum.com Port 80


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Apr 05, 2013 9:42 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
Damn so weird I haven't got one in so long. They told me it was due to IMAP services (I do have my PC and phone hooked up right now).

Grr.

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 11:21 am 
Offline
User avatar

Joined: Mon Aug 01, 2011 6:45 am
Posts: 502
Location: Lancashire
ECU Model: S100 Pro
Distributor: Mefmotorsport
Firmware Version: 79
I cant send PM,s except to myself! I've got 5 messages stuck in my outbox that wont send. Can anyone send "Discopotatoes" a message, i need his address to deliver a part.

Anyone know how to purge the outbox?

thanks,
martin


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Thu Jun 20, 2013 8:05 pm 
Offline

Joined: Sat Nov 12, 2011 6:24 pm
Posts: 96
Location: Montreal, Canada
ECU Model: S100 Pro
Firmware Version: 61
mefmotorsport wrote:
I cant send PM,s except to myself! I've got 5 messages stuck in my outbox that wont send. Can anyone send "Discopotatoes" a message, i need his address to deliver a part.

Anyone know how to purge the outbox?

thanks,
martin

Martin,
Just tried to help you out by cut&pasting your message to Disco. Well, guess what, we're in the same boat 'cause I get the same thing; message comes back to me and stays in outbox...
Sorry dude, I tried...
BTW, re-open your message and you can delete it (tick the delete message box). It will "clear" the outbox.
Jon, any idea what's up with the PM's?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 3:30 am 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2901
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
I sent a message to Disco, it's in my outbox...assume that just means unread ?

Ive sent messages and received from Martin ok though, so assume all is well ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Anyone getting Internal Server Errors?
PostPosted: Fri Jun 21, 2013 4:13 am 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 27, 2011 5:30 am
Posts: 571
Location: New Zealand
ECU Model: S80 Pro
on other forums I have seen that stevie, it doesnt mark as "sent" until they read it.

_________________
| '94 GSR Lancer | '96 Toyota Carib 20V | '83 Toyota Starlet | www.ignitionautosport.co.nz and also on Google+ |


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 20 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours