It is currently Wed Jun 26, 2019 1:39 am



Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2
Author Message
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Thu Mar 14, 2019 1:48 pm 
Offline

Joined: Tue Jul 30, 2013 9:50 am
Posts: 9
ECU Model: S60 Pro
Distributor: Arens Motorsport, Holland
Firmware Version: 53
There is a mistake in the DTASWin engine configuration
Go to "General Engine Settings". Then "Teeth BTDC" change from 1 to 2


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Thu Mar 14, 2019 1:50 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 13, 2019 6:23 pm
Posts: 9
ECU Model: S60 Pro
Distributor: lortec
it's already set to 2


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Fri Mar 15, 2019 3:31 am 
Offline

Joined: Fri Feb 28, 2014 1:03 pm
Posts: 1229
ECU Model: S40 Pro
Distributor: DTA
Firmware Version: 79
Go to Display and Test Functions -> Crankshaft Oscilloscope.
Gather the scope, and post the image here.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Fri Mar 15, 2019 4:32 am 
Offline

Joined: Wed Mar 13, 2019 6:23 pm
Posts: 9
ECU Model: S60 Pro
Distributor: lortec
Hello I have already put an image of the oscilloscope on page 1. I redo one today just in case.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Fri Mar 15, 2019 5:33 am 
Offline

Joined: Fri Feb 28, 2014 1:03 pm
Posts: 1229
ECU Model: S40 Pro
Distributor: DTA
Firmware Version: 79
Sorry, I meant when it's running.
It sounds like there are signal issues when running.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Fri Mar 15, 2019 6:59 am 
Offline

Joined: Wed Mar 13, 2019 6:23 pm
Posts: 9
ECU Model: S60 Pro
Distributor: lortec
Hello

Here are two crankshaft oscilloscpobe taken at the moment.
The first engine stopped and the second engine turned.

There is a signal problem I think ...

thank you in advance


Attachments:
oscillo 1.jpg
oscillo 1.jpg [ 20 KiB | Viewed 375 times ]
oscillo 2.jpg
oscillo 2.jpg [ 7.39 KiB | Viewed 375 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: DTA S60 start problem
PostPosted: Sun Mar 17, 2019 1:17 pm 
Offline

Joined: Wed Mar 13, 2019 6:23 pm
Posts: 9
ECU Model: S60 Pro
Distributor: lortec
good evening

The problem was found, I did not connect the case to ground on the external connection of the case.
I thought it was to fix it and not a mass.

Good night


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 17 posts ]  Go to page Previous  1, 2

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours