It is currently Thu Nov 15, 2018 4:14 am



Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: Logging switch problem
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 4:39 pm 
Offline

Joined: Sat Apr 13, 2013 5:16 pm
Posts: 55
ECU Model: S80 Pro
Firmware Version: 63
Reading logs is so time consuming so i only want to log when a problem happens

Manual say when wire 1 see 0 volt it starts to log. is this the same as ground?

I have set logging option to log on switch, i have set aux 2 to active

And i am grounding wire 1 via switch, but it logs all the time

what it wrong?

S80 pro


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Logging switch problem
PostPosted: Sat Aug 05, 2017 6:33 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2904
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
What is time consuming about it ? You can close in on any point on a log in seconds.

But you would ground a switch to enable logging, and configure the software so it knows this is the method you wish to use.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Logging switch problem
PostPosted: Sun Aug 06, 2017 2:03 am 
Offline

Joined: Sat Apr 13, 2013 5:16 pm
Posts: 55
ECU Model: S80 Pro
Firmware Version: 63
stevieturbo wrote:
What is time consuming about it ? You can close in on any point on a log in seconds.

But you would ground a switch to enable logging, and configure the software so it knows this is the method you wish to use.


Thanks :)
Yes thats what i did, but it still logs all the time
Wire 1. is shared with aux2, do i set anyting here or is it just in "logging options"

If i was to work my way thrue 40 min of log, it does take a whild, if you wiew them direqtly from the S80


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Logging switch problem
PostPosted: Sun Aug 06, 2017 4:04 am 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2904
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
Do not view logs directly on the SWin software, download them and view on either ERace or MegaLogViewer.

Pin 1 on the sensor connector is shared with Ana2

You may need to turn off Ana2 functions, and will need to enable logging switch in logging options.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Logging switch problem
PostPosted: Sun Aug 06, 2017 6:04 am 
Offline

Joined: Sat Apr 13, 2013 5:16 pm
Posts: 55
ECU Model: S80 Pro
Firmware Version: 63
Ok thanks will do :)


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 5 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours