It is currently Sun Dec 16, 2018 6:18 am



Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 8:25 am 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2018 11:41 pm
Posts: 5
ECU Model: P8 Pro
dta p8 pro the interior map does not work well. under pressure you can play and adjust. stops at 100mp and does not go over it even if the map is long. the map sensor works. what is the setting wrong? excuse my bad english I'm from Finland. :lol:


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 9:19 am 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2913
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
I think we will need a translator !

Exactly what stops at 100 ? can you show a picture ?

Are you using throttle as load, or MAP ?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 10:22 am 
Offline

Joined: Thu Jul 28, 2011 4:10 am
Posts: 872
ECU Model: S100 Pro
Your English is better than our Finish :)
From what I suspect you are trying to say is that the pressure sensor is not calibrated?
Do you have a 3bar sensor and it only calibrated to 1bar perhaps.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 11:11 am 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2018 11:41 pm
Posts: 5
ECU Model: P8 Pro
how the sensor is calipred?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 11:52 am 
Offline

Joined: Thu Jul 28, 2011 4:10 am
Posts: 872
ECU Model: S100 Pro
see attached, in this example is a 2.5bar sensor. adjust the offset so that the main display reads atmospheric with engine not running. Don't try to open 2 windows at the same time.


Attachments:
Capture.JPG
Capture.JPG [ 109.89 KiB | Viewed 527 times ]
Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 1:53 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2018 11:41 pm
Posts: 5
ECU Model: P8 Pro
circled I had 300kps and 0.020 Still real data will not rise above 108kps even if the pressure is bigger. where's the problem?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 2:42 pm 
Offline

Joined: Thu Jul 28, 2011 4:10 am
Posts: 872
ECU Model: S100 Pro
Do you have a 3 bar map sensor?


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 3:02 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2018 11:41 pm
Posts: 5
ECU Model: P8 Pro
yes


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Fri Nov 16, 2018 3:09 pm 
Offline

Joined: Thu Nov 15, 2018 11:41 pm
Posts: 5
ECU Model: P8 Pro
The dta pox's own 300kpa sensor did not even try it


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: dta p8 pro not working turbo
PostPosted: Sat Nov 17, 2018 5:02 am 
Offline

Joined: Thu Jul 28, 2011 4:10 am
Posts: 872
ECU Model: S100 Pro
can you test with an airline?


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 12 posts ]  Go to page 1, 2  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours