Feedback requested - changed server up again!

This section is dedicated to discussion of DTA engine control units such as the DTA E48 EXP, P8 Pro, DTA S40, S60, S80, and S100, as well as all things ECU related.

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby Jon K » Mon Feb 09, 2015 9:31 am

mefmotorsport wrote:its working now, cheers!


Awesome - there does appear to be a permissions issue that happened in the move - not sure how it imported the database but screwed up permissions. You may not be able to change your avatar/signature/PM right now. I am working it out.
1992 700RWHP Pump Gas BMW
User avatar
Jon K
 
Posts: 589
Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby Jon K » Thu Feb 12, 2015 2:34 pm

Apologies for outage! I upgraded the forum software and the automatic install set the permissions on a file to a group that doesn't exist!
1992 700RWHP Pump Gas BMW
User avatar
Jon K
 
Posts: 589
Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby 86sixsix » Fri Feb 13, 2015 7:37 pm

for me, right now:
pm sending is ok, nobody replied but you know...
email notifications work
none of the options for changing avatar work (i tried them all)
i have a signature set, but it doesn't show on posts, not even very old ones

i am today using a computer (5.5ghz fx) not my phone (galaxy 5) and can confirm... time to first bytes etc etc are *lightning* fast compared to what they used to be. way faster than it used to be

edit: this post now has a signature. i didn't change my text... just clicked update :-P
Renault 1.6 K7M, '92 Clio 16v shell, Rotrex C30-74, S40, Faceache, Sh***er, YouTube Blue Shed Channel
User avatar
86sixsix
 
Posts: 139
Joined: Fri Aug 05, 2011 8:01 am
Location: A cold garage / Sideways 'round cascades
ECU Model: S40 Pro
Distributor: http://www.dtafast.co.uk
Firmware Version: 78.01

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby Jon K » Fri Feb 13, 2015 9:17 pm

Heh maybe the field just needed to be reloaded but yeah I am seeing your signature now! This is a pretty serious home server lol. I just got done expanding the storage (RAID50) to 22TB after formatting. Of course this forum hardly uses any space. Also have the database and webcontent backing up to two locations every night so no worries about dataloss should something crazy happen.

Can you PM me so I can try and reply?
1992 700RWHP Pump Gas BMW
User avatar
Jon K
 
Posts: 589
Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby 86sixsix » Fri Feb 13, 2015 9:27 pm

msg sent. presently in my outbox

edit: msgs to and from admin working ok
Renault 1.6 K7M, '92 Clio 16v shell, Rotrex C30-74, S40, Faceache, Sh***er, YouTube Blue Shed Channel
User avatar
86sixsix
 
Posts: 139
Joined: Fri Aug 05, 2011 8:01 am
Location: A cold garage / Sideways 'round cascades
ECU Model: S40 Pro
Distributor: http://www.dtafast.co.uk
Firmware Version: 78.01

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby Alex DTA » Wed Apr 08, 2015 10:52 pm

Hi Jon

I don't seem to be able to download any attachments to posts right now. I just get access denied messages.

Thanks

Alex
Alex DTA
 
Posts: 1275
Joined: Fri Feb 28, 2014 1:03 pm
ECU Model: S40 Pro
Distributor: DTA
Firmware Version: 79

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby Jon K » Thu Apr 09, 2015 10:08 am

Thanks Alex - its phpbb permissions. I'll have to do like a global change. It's not as nice as vBulletin.
1992 700RWHP Pump Gas BMW
User avatar
Jon K
 
Posts: 589
Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby ignitionautosport » Thu Apr 09, 2015 10:04 pm

I'm not seeing user avatars now? I know... this is highly important :P
| '94 GSR Lancer | '96 Toyota Carib 20V | '83 Toyota Starlet | www.ignitionautosport.co.nz |
User avatar
ignitionautosport
 
Posts: 573
Joined: Wed Jul 27, 2011 5:30 am
Location: New Zealand
ECU Model: S80 Pro

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby Jon K » Thu Apr 09, 2015 11:21 pm

LOL - I'll take a look Friday (today). I have to do a bunch of blade upgrades for a client in about 30 mins so after that I'll be home (after I get some sleep).
1992 700RWHP Pump Gas BMW
User avatar
Jon K
 
Posts: 589
Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73

Re: Feedback requested - changed server up again!

Postby 66 912 » Thu Apr 16, 2015 12:03 am

Hi,

New user with a S60 Pro running a Carrera 3.2l turbo'd motor in my 912. I can't seem to view other members attachments in posts. Not sure why or if I am doing anything wrong.

Cheers,

Sandeep
66 912
 
Posts: 1
Joined: Wed Mar 18, 2015 10:37 pm
ECU Model: S60 Pro
Firmware Version: 78.01

PreviousNext

Return to General

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 7 guests