It is currently Sun Dec 16, 2018 10:18 am



Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3
Author Message
 Post subject: Re: Problem using cam sensor inside Honda B serie distributo
PostPosted: Fri Aug 03, 2018 4:30 am 
Offline

Joined: Sun Jul 23, 2017 2:30 pm
Posts: 17
ECU Model: S60 Pro
Hi guys !

Only fews words to tell you it's working good !
See on the video of the dyno :

https://www.youtube.com/watch?v=Cm60LTPGrkw&list=UUAyq5aqhCxwIOiEMM49sG7g&index=2

The engine have 168 hp around 8100 rpm
and 155 Nm from 6000 rpm to 7800 rpm.

The ambiant parameters were not so good to put a car on dyno. More than 40°C, 997 Hpa air pressure and 30 % of Humidity. With some "theoretical calculation" I can hope about 175 hp on "DIN" conditions.

And there a little video of the car running flat after dyno :

https://www.youtube.com/watch?v=WUbJzPxHEWw&index=1&list=UUAyq5aqhCxwIOiEMM49sG7g

Many thanks Alex for the amazing support every time !
Many thanks to the others that help me !


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 21 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours