DTAForum.com - a forum for the DTA ECU
http://dtaforum.com/

Split sensor signal possible?
http://dtaforum.com/viewtopic.php?f=6&t=1494
Page 1 of 1

Author:  TopQ [ Mon May 21, 2018 8:07 am ]
Post subject:  Split sensor signal possible?

Hi

Setup:
S80ECU
Stack 8100 dash
5v sensors


Is it possible to split the ingoing signal to the S80 from the sensor (for instance oil pressure) and route it to the Stack dash?

Ground and 5v runs trough the S80ECU. Do not like multiple sensors for the same mesurements.

Any help apreciated.

Author:  stevieturbo [ Mon May 21, 2018 11:27 am ]
Post subject:  Re: Split sensor signal possible?

If it is a 3 wire powered sensor and you wish to share the outpout, generally that is doable ok.

Not for 2 wire sensors though.

Author:  TopQ [ Mon May 21, 2018 2:13 pm ]
Post subject:  Re: Split sensor signal possible?

Thank you!

Will try tomorrow.

Q.

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/