It is currently Thu Aug 16, 2018 11:36 am



Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 
Author Message
 Post subject: Inserting new pins into connector.
PostPosted: Tue Mar 21, 2017 4:59 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 02, 2017 11:50 am
Posts: 39
ECU Model: S40 Pro
Firmware Version: 60
Hi guys,
I've seen a thread on this previously, but for the life of me cannot find it now.
I'm currently wiring up a VW beetle to run an S40 ecu. I have a look that is ignition only and need to convert it to FI.
Tried to get a new pin into the ecu connector tonight and it didn't want to go in.
Any tips?

Thanks
Paul


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Inserting new pins into connector.
PostPosted: Tue Mar 21, 2017 6:32 pm 
Offline

Joined: Tue Aug 02, 2011 12:08 pm
Posts: 2882
Location: Norn Iron
ECU Model: No ECU
Page 113 of the manual

http://www.dtafast.co.uk/download_files ... Manual.pdf


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Inserting new pins into connector.
PostPosted: Wed Mar 22, 2017 6:51 am 
Offline

Joined: Thu Jul 28, 2011 4:10 am
Posts: 838
ECU Model: S100 Pro
you need to remove the lock, the small white bits on the connector move sideways to unlock the housing.


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Inserting new pins into connector.
PostPosted: Wed Mar 22, 2017 3:14 pm 
Offline

Joined: Mon Jan 02, 2017 11:50 am
Posts: 39
ECU Model: S40 Pro
Firmware Version: 60
Perfect! That solved the issue. It's the simple things!!
Thanks


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 4 posts ] 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours