It is currently Mon Dec 17, 2018 5:06 am



Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next
Author Message
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Mon Feb 09, 2015 9:31 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
mefmotorsport wrote:
its working now, cheers!


Awesome - there does appear to be a permissions issue that happened in the move - not sure how it imported the database but screwed up permissions. You may not be able to change your avatar/signature/PM right now. I am working it out.

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Thu Feb 12, 2015 2:34 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
Apologies for outage! I upgraded the forum software and the automatic install set the permissions on a file to a group that doesn't exist!

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Fri Feb 13, 2015 7:37 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 05, 2011 8:01 am
Posts: 139
Location: A cold garage / Sideways 'round cascades
ECU Model: S40 Pro
Distributor: http://www.dtafast.co.uk
Firmware Version: 78.01
for me, right now:
pm sending is ok, nobody replied but you know...
email notifications work
none of the options for changing avatar work (i tried them all)
i have a signature set, but it doesn't show on posts, not even very old ones

i am today using a computer (5.5ghz fx) not my phone (galaxy 5) and can confirm... time to first bytes etc etc are *lightning* fast compared to what they used to be. way faster than it used to be

edit: this post now has a signature. i didn't change my text... just clicked update :-P

_________________
Renault 1.6 K7M, '92 Clio 16v shell, Rotrex C30-74, S40, Faceache, Sh***er, YouTube Blue Shed Channel


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Fri Feb 13, 2015 9:17 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
Heh maybe the field just needed to be reloaded but yeah I am seeing your signature now! This is a pretty serious home server lol. I just got done expanding the storage (RAID50) to 22TB after formatting. Of course this forum hardly uses any space. Also have the database and webcontent backing up to two locations every night so no worries about dataloss should something crazy happen.

Can you PM me so I can try and reply?

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Fri Feb 13, 2015 9:27 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Aug 05, 2011 8:01 am
Posts: 139
Location: A cold garage / Sideways 'round cascades
ECU Model: S40 Pro
Distributor: http://www.dtafast.co.uk
Firmware Version: 78.01
msg sent. presently in my outbox

edit: msgs to and from admin working ok

_________________
Renault 1.6 K7M, '92 Clio 16v shell, Rotrex C30-74, S40, Faceache, Sh***er, YouTube Blue Shed Channel


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Wed Apr 08, 2015 10:52 pm 
Offline

Joined: Fri Feb 28, 2014 1:03 pm
Posts: 1139
ECU Model: S40 Pro
Distributor: DTA
Firmware Version: 79
Hi Jon

I don't seem to be able to download any attachments to posts right now. I just get access denied messages.

Thanks

Alex


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Thu Apr 09, 2015 10:08 am 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
Thanks Alex - its phpbb permissions. I'll have to do like a global change. It's not as nice as vBulletin.

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Thu Apr 09, 2015 10:04 pm 
Offline
User avatar

Joined: Wed Jul 27, 2011 5:30 am
Posts: 571
Location: New Zealand
ECU Model: S80 Pro
I'm not seeing user avatars now? I know... this is highly important :P

_________________
| '94 GSR Lancer | '96 Toyota Carib 20V | '83 Toyota Starlet | www.ignitionautosport.co.nz and also on Google+ |


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Thu Apr 09, 2015 11:21 pm 
Offline
User avatar

Joined: Fri Dec 04, 2009 1:45 am
Posts: 588
Location: Pennsylvania, USA
ECU Model: S80 Pro
Distributor: DTA UK
Firmware Version: 73
LOL - I'll take a look Friday (today). I have to do a bunch of blade upgrades for a client in about 30 mins so after that I'll be home (after I get some sleep).

_________________
1992 700RWHP Pump Gas BMW


Top
 Profile  
 
 Post subject: Re: Feedback requested - changed server up again!
PostPosted: Thu Apr 16, 2015 12:03 am 
Offline

Joined: Wed Mar 18, 2015 10:37 pm
Posts: 1
ECU Model: S60 Pro
Firmware Version: 78.01
Hi,

New user with a S60 Pro running a Carrera 3.2l turbo'd motor in my 912. I can't seem to view other members attachments in posts. Not sure why or if I am doing anything wrong.

Cheers,

Sandeep


Top
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 46 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Theme designed by stylerbb.net © 2008
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
All times are UTC - 5 hours